Και η LG φέρνει την αγοραπωλησία NFT μέσω των τηλεοράσεών της

Το νέο NFT Marketplace της εταιρείας ονομάζεται LG Art Lab και σας επιτρέπει να “αγοράζετε, να πουλάτε και να απολαμβάνετε ψηφιακά έργα τέχνης υψηλής ποιότητας” από την τηλεόρασή σας.
Προς το παρόν, μόνο οι χρήστες στις ΗΠΑ με τηλεόραση LG που τρέχει webOS 5.0 ή νεότερη έκδοση μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη από την αρχική οθόνη της τηλεόρασης. Μέσω του portal της LG, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε ψηφιακά έργα που διατίθενται μέσω διαφόρων ψηφιακών εκδηλώσεων NFT της LG. Η πρώτη από αυτές τις “εκδηλώσεις” πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει ένα σετ NFTs  από τον γλύπτη Barry X Ball.
Με βάση τις πρώτες αναφορές, η εφαρμογή για την ώρα δεν έχει περιεχόμενο και στην ουσία δεν υπάρχουν διαθέσιμα NFT που μπορείτε να περιηγηθείτε και να αγοράσετε αυτή τη στιγμή (εκτός φυσικά αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο του επερχόμενου NFT του Barry X Ball σε επανάληψη).

Μόλις διατεθεί προς αγορά στην πλατφόρμα ένα NFT, η LG αναφέρει ότι μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη και, στη συνέχεια, να ανοίξετε την εφαρμογή Wallypto στο τηλέφωνό σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Πριν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αγοράσετε το USD Coin …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss