Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: Χαίρομαι για την σχέση του με την Σπυροπούλου, εγώ είχα γνωρίσει

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ότι ήταν η ίδια που γνώρισε τον πρώην σύντροφό της με την Κωνταντίνα Σπυροπούλου. 

H Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μίλησε με το πάνελ της εκπομπής της για τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και παρουσιάζουν την φουσκωμένη πλέον κοιλίτσα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.
Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια, δήλωσε χαρούμενη για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και για το ευχάριστο γεγονός, ότι θα γίνει πατέρας. Μάλιστα, μίλησε για δίδυμη κύηση, με τους συνεργάτες της να απαντούν ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια πληροφορία.

Η παρουσιάστρια είπε πως έχει να μιλήσει πολλά χρόνια με τον επιχειρηματία, καθότι υπήρξαν πρώην σύντροφοι και ήταν η ίδια που γνώρισε τον πρώην σύντροφό της με την Σπυροπούλου. Μάλιστα, ανέφερε πως δεν έχει αρνητικά συναισθήματα για την σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αφού δεν την είχε σημαδέψει όπως η προηγούμενη σχέση της, παρ’ όλο που ο χωρισμός τους δεν υπήρξε ευχάριστος.
Σχετικά με τη γνωριμία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Ήμασταν τότε στον Alpha και κάναμε παρέα. Εγώ ήμουν με τον Βασίλη, όμως καμία σχέση, η Κωνσταντίνα ήταν σε σχέση με έναν άλλο κύριο τότε».

Όταν ένας συνεργάτης της τη ρώτησε αν έβγαιναν ζευγάρια η ίδια απάντησε: «Αυτός ο κύριος δεν έβγαινε και πολύ, ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη». Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι ποτέ εκείνη την περίοδο κανένας από τους δύο δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα, καθότι έγιναν ζευγάρι αρκετά χρόνια αργότερα και τότε υπήρξε απλώς μία φιλική σχέση μεταξύ τους.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss