Καιρός meteo: Έως 33 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία την Παρασκευή (30/9)

Καιρός: Αίθριος γενικά ο καιρός αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, με άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά

Την Παρασκευή αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικά παροδικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 29-30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 9 έως 27-28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 29-31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 29-31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 23-25, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 31-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30-31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έωςς 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27-28 βαθμούς.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss