Καιρός: Παγετός και λίγες νεφώσεις την Πέμπτη 22/12

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 22/12 – Που θα σημειωθεί παγετός 

Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια κατά τις νυχτερινές και πρωινές ώρες αναμένεται σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο/meteo.gr σήμερα Πέμπτη 22/12.
Παράλληλα θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι εξασθενούν και θα πνέουν 3 έως 4 μποφόρ στα πελάγη.

Στα ηπειρωτικά κυρίως θα σημειωθεί παγετός τις πρώτες πρωινές και τις νυχτερινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 10, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 10 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 12, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 13-14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -5 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -4 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από -1 έως 13 βαθμούς, στην Κρήτη από -1 έως 13-14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 7 έως 13-15, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις εώς 2 μποφόρ και στα ανατολικά αρχικά έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί παγετός τοπικά στα δυτικά, ανατολικά και βόρεια του νόμου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με παροδικά αραιές νεφώσεις. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς.
Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό ανά περιφέρεια:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί βόρειοι 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και το πρωί βόρειοι 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και βαθμιαία γενικά αίθριος.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα στα νότια το πρωί βόρειοι 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί βόρειοι 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 00 έως 12 βαθμούς Κελσίου.Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 23/12/2022Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και στα βόρεια θα φθάσει τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές κυρίως ώρες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss