Καιρός – Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Συνεχίζεται η αστάθεια, θέλει προσοχή την Παρασκευή!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για άστατο καιρό – Πού θα χρειαστεί προσοχή την Παρασκευή

Επιμένουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία για έντονες βροχές και καταιγίδες κατά τη διάρκεια της Παρασκευής σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ οι βροχοπτώσεις, λόγω αστάθειας, θα διατηρηθούν σε ορεινές κυρίως περιοχές και την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ η Παρασκευή θα είναι η μέρα με τα πιο έντονα φαινόμενα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού έως και την Κυριακή, ενώ καταγράφει και την τάση που θέλει να ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία από τις 8 Σεπτεμβρίου και για λίγα 24ωρα.
Δείτε το βίντεο:

Βροχές την Τετάρτη (31/8) και στην Αττική
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ την Τετάρτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Σποραδικές βροχές αναμένονται αρχικά στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου και επίσης στα ορεινά της Κρήτης και ενδεχομένως σε νησιά του Ιονίου και του Ανατολικού Αιγαίου.
Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι, ενώ χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 20 έως 34, στην Ήπειρο από 18 έως 33, στη Στερεά από 20 έως 33, στην Πελοπόννησο από 17 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 22 έως 32, στις Κυκλάδες από 21 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 30 και στην Κρήτη από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss