Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Ενίσχυση των βοριάδων και τοπικές βροχές την Τετάρτη (4/10)

Καιρός: Περαιτέρω ενίσχυση των βοριάδων στην περιοχή του Αιγαίου και σύννεφα που θα δώσουν τοπικές βροχές αναμένονται για αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνω΄στη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.

Η Αττική θα έχει αρκετή ηλιοφάνεια το πρωί με τοπικές συννεφιές στις βορειότερες περιοχές του νομού. Μετά το μεσημέρι πρόσκαιρα από βορρά προς νότο κάποιες από αυτές θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα για βροχή. Από το απόγευμα ο καιρός θα ανοίξει.
Ο άνεμος θα πνέει βόρειος, όσο πιο ορεινά και όσο πιο ανατολικά, τόσο πιο ενισχυμένος στα 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 14 έως τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία το πρωί θα έχουν κάποια σύννεφα τοπικά πυκνότερα με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει ή και να βρέξει στη Χαλκιδική. Μετά το μεσημέρι ο καιρός βαθμιαία θα ανοίξει παντού ενώ το βράδυ θα έρθει πάλι κάποια αραιή συννεφιά.
Ο βοριάς των τελευταίων ωρών θα παραμείνει σχετικά ενισχυμένος μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss