Καιρός τώρα: Έντονα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα – Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Κακοκαιρία Bogdan: Η Ήπειρος «χτυπιέται» από ισχυρές καταιγίδες έως τώρα. Τα έντονα φαινόμενα κινούνται προς Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο

Τα δόντια της έχει δείξει η νέα κακοκαιρία εν ονόματι Bogdan, η οποία σύμφωνα με την ΕΜΥ χτύπησε και θα επηρεάσει τη βόρεια Ήπειρο, την Κέρκυρα, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Από το πρωί ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις έχουν πλήξει την Κέρκυρα, ενώ αυτή την στιγμή στο μάτι της κακοκαιρίας βρίσκονται τα Ιωάννινα και η Άρτα.

Τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Κλειστά για προληπτικούς λόγους τα σχολεία στην Κέρκυρα

Με απόφαση του σντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Κώστα Ζορμπά, έπειτα από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και απεστάλη μέσω της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, δεν θα λειτουργήσουν σχολεία όλων των βαθμίδων στην περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας για προληπτικούς λόγους.
Η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Κώστα Ζορμπά, έχει ως εξής:
α) Να ληφθούν από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, τα απαραίτητα μέτρα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γ.Γ.Π.Π. και τον σχεδιασμό των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
β) Τη διακοπή των μαθημάτων σήμερα, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων σε όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε όλη την επικράτεια της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας.

Πολιτική Προστασία: Έκτα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss