Καιρός: Ξεκίνησαν τα πρώτα κρύα – Κάτω από το μηδέν έπεσαν οι θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα

Κάτω από το μηδέν έπεσαν οι θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου,

Αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, με τον υδράργυρο να πέφτει τοπικά κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Βλάστη Κοζάνης (-0,6), Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-0,5) και Οχυρό Νευροκοπίου (-0,1).

Οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Βλάστη Κοζάνης (-0,6).meteo.gr

Ο καιρός σήμερα Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου
Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα πελάγη πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο 3 με 4 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα βόρεια θα φτάσει τους 22 με 24 και στην υπόλοιπη χώρα τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, με της θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 12 και 22 βαθμούς κελσίου.
Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη
Σχεδόν αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss