Καίτη Κωνσταντίνου: Δύο άντρες φιλιούνται και αμέσως γίνεται χαμός

Η Καίτη Κωνσταντίνου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και είχε πολλά να πει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Η τούρτα της μαμάς». Στο συγκεκριμένο σίριαλ, φέτος παρακολουθήσαν φιλί μεταξύ δύο ανδρών αλλά και γάμο.

«Χαλιέμαι λίγο όταν γίνεται ένα τόσο φυσιολογικό πράγμα»

Ερωτηθείς σχετικά, η Καίτη Κωνσταντίνου ανέφερε τα εξής: «Χαλιέμαι λίγο όταν γίνεται ένα τόσο φυσιολογικό πράγμα, δύο άντρες να φιλιούνται και αμέσως γίνεται χαμός. ΟΚ, είναι ένα βήμα να το δείχνει και η κρατική τηλεόραση, αλλά είναι σύνηθες, δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα που ασχολούμαστε τόσο πολύ με ένα φιλί».

«Δεν μπορεί μια σειρά να δείξει έναν παπά ή μια καλόγρια και να κάνει καλή σάτιρα»

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει λογοκρισία έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορεί μια σειρά να δείξει έναν παπά ή μια καλόγρια και να κάνει καλή σάτιρα. Ένας από τους ρόλους της τέχνης είναι να προκαλεί αντιδράσεις, γιατί αν δεν προκαλέσει αντιδράσεις γιατί να υπάρχει;», συμπλήρωσε η ίδια.

«Είναι υποκρισία όλο αυτό»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εύχομαι με το πέρασμα του χρόνου, τουλάχιστον, να μην μας προκαλεί εντύπωση. Είναι υποκρισία όλο αυτό. Δεν δείχνουμε ένα φιλί, δεν ασχολούμαστε με κάποια πράγματα που είναι “μην τα πιάνετε αυτά”, αλλά από την άλλη ασχολούμαστε στις ειδήσεις με όλο αυτό το αίμα και στην εντατική που είναι όλοι με τους σωλήνες και πεθαίνουν. Δεν το καταλαβαίνω αυτό; Αυτό δεν απαγορεύεται»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss