Κακοκαιρία «EVA»: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική

Κακοκαιρία «EVA»: Αυξημένος ο κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα στην Αττική 

Στη βορειοδυτική Ελλάδα και ειδικότερα το βόρειο Ιόνιο αλλά και την Ήπειρο βρίσκεται η κακοκαιρία «EVA», όπου από τις πρώτες βραδινές ώρες έχουν ξεκινήσει τα φαινόμενα με κάποιες πρόσκαιρες καταιγίδες.
Το σύστημα όσο περνάνε οι ώρες θα ενισχύεται και θα αναδιοργανώνεται όσο θα προχωράει προς τα ανατολικά ενώ θέλει πολύ μεγάλη προσοχή σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Την ίδια ώρα έντονη είναι η κινητοποίηση από τις Αρχές ενώ ο μετεωρολόγος κάνει λόγο για πολύ σοβαρή κακοκαιρία, με έντονη τη σύσταση για περιορισμό των περιττών μετακινήσεων καθώς πρόκειται να έχουμε πολύ έντονες βροχοπτώσεις.
Σε ό,τι αφορά την Αττική το δύσκολο διάστημα θα είναι από αργά τη νύχτα του Σαββάτου μέχρι και αργά το απόγευμα της Κυριακής ενώ συστήνεται πολύ μεγάλη προσοχή καθώς πρόκειται να πέσει πολύ μεγάλος όγκος βροχής στο λεκανοπέδιο.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαρουσάκης, στην περιοχή της Αττικής χρειάζεται μεγάλη προσοχή κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα του νομού καθώς το μέτωπο καταιγίδων θα μείνει για αρκετές ώρες στις περιοχές αυτές, ενώ και τα νότια τμήματα του νομού χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss