Καλά νέα για την ταινία Blade – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η Marvel έχει ανακοινώσει και επίσημα πως θα γίνει νέα ταινία Blade και ο πρωταγωνιστής της θα είναι ο Mahershala Ali, η οποία και επίσημα εδώ και καιρό έχει πάει για την Phase 5 της Marvel.

Πριν καιρό ανακοινώθηκε πλέον πως αποχωρεί ο σκηνοθέτης Bassam Tariq (Mogul Mowgli), μόλις λίγες εβδομάδες πριν το ξεκίνημα των γυρισμάτων και πλέον έγινε γνωστό πως ο Yann Demange τον αντικαθιστά. Μένει τώρα να δούμε τι θα γίνει, μιας και ο insider Jeff Sneider μιλάει για θέματα με το σενάριο το οποίο είναι “βαριά” στις 90 σελίδες, ενώ έχει μόλις δυο σκηνές δράσης. Μάλιστα λέει πως ο Mahershala Ali είναι απογοητευμένος από την όλη διαδικασία, ωστόσο αυτά βασίζονται σε πηγές.
Μάλιστα λέγεται πως ο Beau DeMayo επεξεργάζεται από την αρχή το σενάριο της ταινίας, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές και μένει να δούμε την συνέχεια, ενώ τα άσχημα νέα συνεχίζονται. Τα γυρίσματα αναβάλλονται για τις αρχές του 2023 (και βλέπουμε), αναμένοντας φυσικά τον νέο σκηνοθέτη και τις περαιτέρω εξελίξεις. Πλέον, έχοντας περάσει και λίγος ακόμα καιρός είναι δύσκολο να μην επηρεαστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς η ταινία μόνο σίγουρη δεν είναι για τον Νοέμβριο του 2023. Η Marvel δε θέλει να αποτύχει και σίγουρα δε θα κάνει βεβιασμένες κινήσεις, οπότε τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα πάντα “παγώνουν” τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί νέος σκηνοθέτης.

I’m hearing that BLADE’s start date was pushed back to at least the start of 2023. They’re searching for a director and hope to get the project off the ground again soon.
— BSL 🎄 (@bigscreenleaks) September 28, 2022

I’m told that the current BLADE script is roughly 90 pages and features exactly TWO (lackluster) action sequences. Mahershala said to be very frustrated with the process. Feige said to be spread too thin. But hey, that’s just what sources are telling me. Don’t shoot the messenger
— Jeff Sneider (@TheInSneider) September 28, 2022

Πάντως ο Tariq θα είναι παραγωγός της ταινίας, ενώ στο team είναι και η σεναριογράφος Stacy Osei-Kuffour. Από ηθοποιούς έχουν ανακοινωθεί και οι Delroy Lindo …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss