Καλαμάτα: Συγκλονίζει η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από σκύλων – «Με κατασπάραξαν!»

Καλαμάτα: Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, δέχτηκε την επίθεση από αγέλη σκύλων στην αυλή του εργοστασίου που δουλεύει.

Η Αγάπη Κωστέα, το θύμα της επίθεσης των σκύλων σε εργοστάσιο στην Καλαμάτα μίλησε μέσα από το νοσοκομείο, στο MEGA για το συμβάν, και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.
H γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών,δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων, καθώς πήγαινε στη δουλειά της σε εργοστάσιο, στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Η ίδια προσπάθησε να προστατευτεί πέφτοντας στο έδαφος και από τύχη γλίτωσε το κεφάλι και τον λαιμό της από τις δαγκωματιές των σκύλων.
Δύο γυναίκες άκουσαν τις απελπισμένες κραυγές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η 34χρονη δεν γνωρίζε εάν υπήρχε φύλακας εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Η 34χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο και τραύματα στον ώμο, τα πόδια και το δεξί της χέρι, ενώ για λίγα λεπτά είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Το θύμα της επίθεσης μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.
«Είναι λίγο δύσκολα σήμερα, έβλεπα εφιάλτες το πρωί. Πρέπει να έχω δύναμη για τα παιδιά μου. Ήμουν ήδη μέσα στο εργοστάσιο, είχα αφήσει το αμάξι απ΄ έξω, στις 7.23 ήμουν εκεί. Ήμουν στον χώρο του εργοστασίου και ήρθαν από την αριστερή μεριά του εργοστασίου σκυλιά, και άρχιζαν και με κατασπάραζαν στο πόδι, το αριστερό κατευθείαν. Δεν μπόρεσα να κάνω κάτι αμέσως. Μου άρπαξαν το αριστερό πόδι απευθείας, μετά από λίγη ώρα με έσπρωξαν κάτω δεξιά με δύναμη όλα μαζί», ανέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss