Καλάθι του νοικοκυριού: Έρχεται καλάθι γεμάτο παιχνίδια για τα παιδιά

Καλάθι του νοικοκυριού: Στα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας εντάσσεται και το νέο καλάθι του Αγίου Βασίλη για την περίοδο των γιορτών

Λίγες μέρες απομένουν για να τεθεί σε λειτουργία το καλάθι του Άγιου Βασίλη ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Σε μία περίοδο που η ενεργειακή κρίση και το κύμα ακρίβειας γονατίζει τα νοικοκυριά και αυξάνει τα μηνιαία έξοδα, έρχεται το νέο καλάθι με στόχο να κάνει ευκολότερα τα ψώνια των οικογενειών.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Δημοτική Αστυνομία, φορείς Λαϊκών Αγορών, απλούστευση διαδικασιών μεταξύ Ο.Τ.Α. και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, ρυθμίσεις εξομάλυνσης της εκλογικής διαδικασίας κατοίκων εξωτερικού και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών».
Σύμφωνα με όσα προβλέπει η τροπολογία, θεσπίζεται παρατηρητήριο τιμών για το «Το καλάθι του Άη Βασίλη».

Το καλάθι με τα παιχνίδια θα περιλαμβάνει:

Βρεφικά
Παζλ
Φιγούρες δράσης
Κατασκευές
Οχήματα
Ηλεκτρονικά
Τηλεκατευθυνόμενα
Αθλητικά
Επιτραπέζια
Κούκλες
Λούτρινα

Οι επιχειρήσεις που εξειδικεύονται στη διάθεση προς πώληση παιδικών παιχνιδιών στο καταναλωτικό κοινό, των οποίων ο συνολικός ετήσιος κύκλος εργασιών υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, βάσει των οικονομικών καταστάσεων της αμέσως προηγούμενης, από την έναρξη ισχύος του παρόντος, διαχειριστικής περιόδου, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss