Καλατζόπουλός για Βουγιουκλάκη: «Τη θυμάμαι για το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της»

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος μιλά για τη συνεργασία του με μεγάλους σταρ του θεάματος ειδικότερα στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος, ο ηθοποιός που ξεχώρισε στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ως μικρός σε ηλικία πρωταγωνιστής, με τις μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».
Ο ηθοποιός διηγήθηκε στιγμές που έχει ζήσει δίπλα στους μεγάλους σταρ του θεάματος όπως ο Αυλωνίτης, η Βασιλειάδου αλλά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μάλιστα για την αξέχαστη ηθοποιό αναφέρθηκε με μεγάλη αγάπη και θαυμασμό εξιστορώντας στιγμές που έζησε δίπλα της. Μία από αυτές μάλιστα ήταν για τον Καλατζόπουλο και κάπως πιο… πικάντικη.
«Η Βουγιουκλάκη ήταν τότε πολύ όμορφη κοπέλα. Διάφοροι θαυμαστές της, που την πολιορκούσαν ερωτικά, της έκαναν διάφορα δώρα. Κάθε φορά που της χάριζαν σοκολάτες, τις έδινε σε εμένα γιατί πρόσεχε τη σιλουέτα της. Ήταν σκληρή εργάτρια. Για καμία δεκαριά ημέρες πριν από την πρεμιέρα, έτρωγε ένα βραστό αυγό κι ένα μαρουλόφυλλο για να κρατιέται σε φόρμα» είπε αρχικά.

«Τα εσωτερικά γυρίσματα τα κάναμε σε ένα στούντιο που δεν υπάρχει πια. Είχε ένα μοναδικό καμαρίνι κι είχε αργήσει. Έλεγε παιδιά γρήγορα βγείτε έξω, θα αλλάξω και θα γδυθώ. Καλά Άλκη μη βγαίνεις είπε στον μακιγιέρ. Καλά άντε ας μείνει κι ο Γιαννάκης. Τη θυμάμαι για όλα αλλά δεν κρύβω ότι τη θυμάμαι και για αυτό το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss