ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ THESSALONIKI PRIDE

 Σε ένα «μάθημα αποδοχής», το οποίο και αποτελεί και το σύνθημα του φετινού 10ου Thessaloniki Pride, καλεί η διοργάνωση τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, κηρύσσοντας παράλληλα την έναρξη του επετειακού φεστιβάλ υπερηφάνειας.
Το Thessaloniki Pride, όπως και κάθε φεστιβάλ ΛΟΑΤΚΙΑ+ ορατότητας, αποτελεί ένα σπουδαίο και βιωματικό «μάθημα Αποδοχής». Με αυτήν την έκφραση για κεντρικό σύνθημα, οι διοργανώτριες και διοργανωτές θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο τα εκπαιδευτικά ζητήματα.
Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του 10ου Thessaloniki Pride
Το φεστιβάλ σηκώνει σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, αυλαία με μία στρογγυλή τράπεζα με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση ως προς τη συμπερίληψη της ΛΟΑΤΚΙ διάστασης στο κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης στις 7 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, μέρος θα λάβουν μέρος η γραμματέας  Αλληλεγγύης & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Νάτσιου, το μέλος νομαρχιακής Θεσσαλονίκης και μέλος του περιφερειακού κέντρου ΛΟΑΤΚΙ ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Ελλάδος, Δημήτρης Κορσαββίδης, και το μέλος της νομαρχιακής Επιτροπής και εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης.

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου, κορυφώνεται, όπως και κάθε χρονιά η διοργάνωση με την παρέλαση υπερηφάνειας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις 6:30 το απόγευμα.
Έπειτα, θα  κολουθήσει η συναυλία κάτω από τον φωταγωγημένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου Λευκού Πύργου, του πρώτου μνημείου στην Ελλάδα που φωταγωγήθηκε πριν από δέκα χρόνια στα χρώματα της διοργάνωσης.
Στη συναυλία το παρών θα δώσουν σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως η Κατερίνα Στικούδη, οι House of Drama, οι Incognito, οι Delta αλλά και οι The Mode . Επίσης, θα γίνουν πολλά drug Show από τους Raw Bee Candles, Angel Seemen, Colopy Lala, Heelcat, Binboy, Fatality, Catina Bella και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss