“Καλοκαίρι”, τέλος – Αγριεύει ο καιρός

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με δελτίο της, προβλέπει επιδείνωση του καιρού από σήμερα, Τρίτη με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά.

 

Την Τετάρτη (03/01) προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το απόγευμα από τα βόρεια. Στα ανατολικά δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους, βορειοδυτικούς με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση. Παγετός το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη (04/01) αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Γρήγορα και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και από το απόγευμα στην ανατολική νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βελτίωση τη νύχτα από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και ενισχυμένοι πρώτα στο Ιόνιο και βαθμιαία στο Αιγαίο στα 8 και πιθανόν 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από τα βόρεια. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά το βράδυ.

Την Παρασκευή (05/01) στο Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Οι άνεμο στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στα ανατολικά βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και πιθανόν 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά το πρωί και το βράδυ τοπικά ισχυρός.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss