Καραμανλής για παρακολουθήσεις:Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο

Ο Κώστας Καραμανλής με σκληρή γλώσσα απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Απάντηση στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση τωνπαρακολουθήσεων έδωσε στη Βουλή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ.Κώστας Καραμανλής.
Ειδικότερα ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να συνδέουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με παράνομα λογισμικά παρακολούθησης ενώ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «πρωταθλητή της τοξικότητας».

Αναλυτικά ο Κώστας Καραμανλής είπε:
«Ακούσαμε για άλλη μία φορά να εκτοξεύονται ως συνήθως απίστευτεςκατηγορίες από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑπαραμένει εν έτει 2022 πρωταθλητής της τοξικότητας. Γιατί παρά τις όποιες‘‘αποκαλύψεις’’ έχουν γίνει για τις υποκλοπές τις τελευταίες εβδομάδες, δενυπάρχει αυτή τη στιγμή κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει τονΠρωθυπουργό με τη χρήση κακόβουλων λογισμικών. Και μάλιστα ο ίδιος οΠρωθυπουργός έχει πάρει την πρωτοβουλία και στις επόμενες ημέρες θα βγει σεδημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο με τέσσερις παρεμβάσεις. Αλήθεια,αναρωτιέμαι ο κ. Τσίπρας, που χθες δεν απέρριψε την ύπαρξη αντίστοιχωνλογισμικών το 2018, τότε τι έκανε;

Τα πράγματα είναι απλά: Οι καταγγέλλοντες είτε θα προσκομίσουν στηδικαιοσύνη τα απαραίτητα στοιχεία, είτε θα συνεχίσουν να κάνουν, αυτό που κάνετε από το 2012. Δηλαδή να σπιλώνετε τα πάντα και να δημιουργείτε μίααπίστευτη δυσοσμία. Γιατί η ελευθεροτυπία στην Ελλάδα του 2022 δεν απειλείταιαπό καμιά λογοκρισία. Η ελευθεροτυπία απειλείται από τη λογοκρισία πουεπιβάλλει η απόλυτη ασυδοσία. Βλέπουμε σήμερα να συνδέεται χωρίς στοιχεία οΠρωθυπουργός, ο Πρόεδρος αυτής της Παράταξης, η οποία έφερε τηΔημοκρατία στην Ελλάδα και υπήρξε εγγυήτρια των δημοκρατικών Θεσμών, ωςενορχηστρωτής των παρακολουθήσεων.

Αν λοιπόν ορισμένοι στην Αντιπολίτευση θέλουν γύρω από όλη αυτή την ιστορίανα παίξουνε το παιχνίδι “όλα για όλα”, να ξέρετε ότι αυτό δεν θα σας περάσει.Νομίζω η πλειοψηφία του ελληνικού λαού αποδέχεται ότι η Κυβέρνηση τατελευταία τρεισήμισι χρόνια έχει κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και έχειαντιμετωπίσει με επιτυχία πολύ σοβαρές κρίσεις. Και θα σας έλεγα και κάτι άλλο:Από την ώρα και από τη στιγμή που έχουμε όλες αυτές τις κρίσεις, ακόμη και στιςελληνοτουρκικές σχέσεις, να προσπαθείτε να δημιουργείτε αυτό το κλίμαπολιτικής αστάθειας, θα έλεγα ότι πάει πολύ.
Ας αναρωτηθούν όσοι ακούνε, ποιος έχει συμφέρον από το νααποσταθεροποιηθεί το πολιτικό σκηνικό σήμερα και να δημιουργείται ένα κλίμααπόλυτης πολιτικής τοξικότητας, που μας θυμίζει πολύ γκρίζες και περίεργεςεποχ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss