Καρίμ Μπενζεμά: Ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική Γαλλίας

«Τίτλοι τέλους» για τον Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας.

Δύσκολη η επόμενη μέρα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Γαλλία μετά την ισοπαλία με 3-3 και την ήττα στα πέναλτι κόντρα στην Αργεντινή. Λίγες μόνο ώρες μετά τον χαμένο τελικό οι «τρικολόρ» αποχαιρετούν τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ανακοίνωσε πως σταμάτα από την εθνική ομάδα της χώρας του.
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για το 2022 έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το γαλλικό εθνόσημο.

Έκανα την προσπάθειά μου και τα λάθη που ήταν απαραίτητα για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι σήμερα, είμαι περήφανος γι΄αυτό. Έγραψα την ιστορία μου και η δική μας τελειώνει» έγραψε ο Γάλλος επιθετικός, ανήμερα των 35ων γενεθλίων του, ανακοινώντας ουσιαστικά πως ολοκλήρωσε την καριέρα του με την εθνική Γαλλίας.

Ο άσος της Ρεάλ που πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά δεν κατάφερε να εκπροσωπήσει την εθνική του ομάδα στο Κατάρ λόγω ενός τραυματισμού. Από το 2007 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Γαλλίας ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε 97 εμφανίσεις ενώ πέτυχε 37 γκολ.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss