Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: αυτός είναι ο λόγος που μισείς τους χωρισμούς!

Αποκλείεται να μην νιώθεις δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής σου που τελείωσε οριστικά

Κανένα ζώδιο, ούτε καν ο επιθετικός Κριός ή ο ανεξάρτητος Υδροχόος, δεν απολαμβάνει ποτέ έναν χωρισμό. Ακόμα και οι χωρισμοί που τελειώνουν κάτω από τις πιο φιλικές και εγκάρδιες συνθήκες μπορεί να είναι οδυνηροί.
Αν και είναι πολύ συνηθισμένο, μετά από ένα χωρισμό, να νιώθει κάποιος θλίψη ή θυμό, δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε φοβούνται τα ίδια πράγματα όταν τελειώνει μια σχέση. Στην περίπτωση πάντως, που θα δεις ένα άτομο το οποίο χώρισε πρόσφατα να είναι υπερβολικά χαρούμενο, πρέπει να ξέρεις ότι κάπου «το παίζει». Αποκλείεται να μην νιώθει δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής του που τελείωσε οριστικά.

Όλοι οι άνθρωποι και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάποιο λόγο να μισούν τον χωρισμό και τα συναισθήματα που τους αφήνει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις για ποιο λόγο μισούν τους χωρισμούς στα ζώδια του Νερού.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα των Καρκίνων είναι πολύ βαθιά. Οι γυναίκες του ζωδίου συγκρίνονται με τις πριγκίπισσες της Disney, επειδή είναι ρομαντικές και λαχταρούν την ευτυχία με την παραμυθένια έννοια, μόνο που μερικές φορές παγιδεύονται σε μη ρεαλιστικές φαντασιώσεις. Αυτή η οπτική τους για τη ζωή και τις σχέσεις είναι που κάνει τους Καρκίνους να νιώθουν πολύ πόνο μετά από έναν χωρισμό.

Ένας Καρκίνος μπορεί να «βγάλει νύχια» και να καταφέρει κάποια ξώφαλτσα χτυπήματα ή να εκστομίσει μερικές πικρές προσβολές στον/στην πρώην του. Αλλά το πιο πιθανό είναι, όταν κανείς δεν τον βλέπει, ο πόνος του να εκφράζεται πολύ πιο έντονα από ό,τι αφήνει να φανεί.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss