Καρκίνος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Η παραμονή του Δία στον Κριό και το 10ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τις 17/5 δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου κι αν τα «ανοίγματα» που θα κάνεις δεν υπερβούν κατά πολύ τις πραγματικές δυνατότητές σου, όλα θα πάνε μια χαρά στο τέλος. Ίσως πάλι να τύχεις της υποστήριξης ενός «ισχυρού» ατόμου.
Επιπλέον βέβαια στον Κριό γίνεται και η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (20/4), η οποία υποδηλώνει ένα «τέλος», εξ αιτίας της συμμετοχής του Πλούτωνα σε αυτήν. Τέλος αυτός, μια νέα αρχή εσύ κι είστε πάτσι.
Η άλλη πάντως Ηλιακή που γίνεται στις 14 Οκτωβρίου μάλλον είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, αφού το οικογενειακό στοιχείο είναι διάχυτο και εμπλεκόμενο με τις δουλειές σου. Επιχείρηση θα ‘ναι, εκμετάλλευση ακινήτων-αγροτεμαχίων θα ‘ναι, εσύ ωφελημένος/η θα βγεις κι αυτό έχει σημασία, ίσως μάλιστα σκάβοντας να βρεις και κάτι ιδιαίτερης αξίας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκλειψη θα σε εξυπηρετήσει κι αν διερευνάς το παρελθόν ως λάτρης της Παράδοσης ή της Ιστορίας, μέχρι μουσείο θα φτιάξεις.

Στα του οίκου σου πάντως εμπλέκεται και η Δήμητρα στο Ζυγό που θα σε βρει και θα την βρεις σε δύο φάσεις. Πρώτα μέχρι τις 23/3 κι ύστερα από τις 21/6 μέχρι τις 15/9 κι αν ρωτήσεις ποια θα είναι η καλύτερη για σένα θα σου απαντήσω η πρώτη αφού με το Δία απέναντί της θα μοιράζει αβέρτα μπόνους τόσο στα οικογενεια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss