Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 29/08: Ίσως αναγκαστείς να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο

Ζώδια – Καρκίνος: Με τον Πλούτωνα απέναντί σου να δίνει το ρυθμό, σήμερα μπορεί να τελειώσει κάτι, αφήνοντας βαθιά χαραγμένα τα σημάδια του.

Ο Ερμής στο Ζυγό σηματοδοτεί κάτι το «καταλυτικό» και μάλλον δυσάρεστο σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα αναγκαστείς να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο, αλλά αυτό είναι πολύ προτιμότερο από το να επιμείνεις σε μια αδιέξοδη ή καταδικασμένη προοπτική. Για να ξεκινήσεις πάντως κάτι σημαντικό… ούτε συζήτηση! Επιπλέον στο «κάδρο» μπαίνουν και τα οικονομικά σου και πρόσεξε μήπως «κυνηγώντας» τα πολλά, χάσεις και τα λίγα, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια «δελεαστική πρόταση που κρύβει άλλα από πίσω. Μια πιο θετική εκδοχή βέβαια σε θέλει… κληρονόμο!
Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/08

Με τον Πλούτωνα απέναντί σου να δίνει το ρυθμό, σήμερα μπορεί να τελειώσει κάτι, αφήνοντας βαθιά χαραγμένα τα σημάδια του, ίσως όμως να μπεις και σε μια «μοιραία» σχέση, που θα καθορίσει πολλά στη ζωή σου και ειδικά σε αυτήν την περίπτωση, μην πάρεις αψήφιστα τα πράγματα, θεωρώντας πως η αρχική ταύτιση θα έχει και μια ομαλή εξέλιξη. Το «όλα ή τίποτα» καταλήγεις ενίοτε στο δεύτερο κι όχι με τους καλύτερους όρους


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss