Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/08: Μια δραστική θεραπεία θα σε απαλλάξει από ένα πρόβλημα

Ζώδια – Καρκίνος: Με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να γλιτώσεις «στο τσακ» από μια δυσάρεστη κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί.

Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί σε μια κινητικότητα σε ζητήματα στέγης, είτε ψάχνεις εσύ, είτε αποκτήσεις νέους νοικάρηδες. Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένεια σου μπορεί να συμβούν πράγματα που θα ενεργοποιήσουν τον προστατευτικό σου ρόλο απέναντι στους αδυνάτους αλλά και κάποιες δικές σου αδυναμίες. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να γλιτώσεις «στο τσακ» από μια δυσάρεστη κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί, ίσως όμως να… ξετρυπώσεις κι έναν κρυφό εχθρό, βγάζοντας στη φόρα τα «άπλυτα» του! Επιπλέον μια δραστική θεραπεία θα σε απαλλάξει από ένα πρόβλημα.
Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/08

Αν είσαι μόνος/η η προοπτική μιας προσωπικής και κοινωνικής αποκατάστασης θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, παράλληλα όμως με τον Άρη στο 12ο ηλιακό οίκο σου, πρέπει να έχεις τον νου σου και για κάποιον/α που κινείται παρασκηνιακά και σε θέλει για λογαριασμό του/της, αφού μπορεί να επιδείξει… απύθμενο θράσος! Αυτό να το προσέξεις κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ανεξάρτητα με το ότι μπορεί να τη… γλιτώσεις την τελευταία στιγμή!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss