Καρντάσιαν: Γιατί μιλάει με τον Κάνιε Γουέστ μόνο «δι’ αντιπροσώπου»

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ επικοινωνούν πλέον μόνο μέσω βοηθών, αποκαλύπτει η New York Post

H διάσημη ινφλουένσερ έχει κουραστεί τόσο πολύ με τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της που δεν του μιλά πια για τα προγράμματα των παιδιών τους χωρίς τρίτο πρόσωπο, λένε στο Page Six πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση.
«Είχαν μηδενική επικοινωνία εδώ και αρκετές εβδομάδες και όλη η επικοινωνία σχετικά με τα προγράμματα των παιδιών συντονίζεται πλέον μέσω βοηθών», αποκάλυψε μια πηγή. Η Καρντάσιαν έχει ενοχληθεί από τα πουκάμισα του με τη φράση «White Live Matters», τη συνέντευξή του στη συνέχεια με τον Tάκερ Κάρλσον και τα αντισημιτικά του tweet, τα οποία την «έχουν αναστατώσει«, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Έχει βαρεθεί τις θεωρίες συνωμοσίας, τον εκφοβισμό και τη ρητορική του μισους», λένε γνώστες του θέματος. Το πρώην ζεύγος δεν είχε καμία επικοινωνία εδώ και εβδομάδες, ανέφεραν πηγές. Ήταν παντρεμένοι για επτά χρόνια και η Kιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2021. «Όλοι τώρα βλέπουν μόνοι τους, οτι η συμπεριφορά του ήταν ο καταλύτης για το διαζύγιο» λένε πηγές στην εφημερίδα.
«Στο παρελθόν, όταν ο Kάνιε έβγαινε εκτός εαυτού και κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά του, η Kιμ ήταν το άτομο που θα καλούσαν όλοι για να τον βοηθήσει ή θα ήταν η μόνη που θα μπορούσε να τον κάνει να βγει από τη σκοτεινή ψυχική του κατάσταση» σημειώνει η Page Six.

Η Καρντάσιαν «αισθάνθηκε ότι ήταν καλύτερο να τερματίσει τον γάμο όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να βοηθήσει κάποιον που δεν ήθελε να τον βοηθήσουν», πρόσθεσαν. Πλέον φαίνεται ότι ο Κάνιε βρήκε έναν νέο ώμο για να στηριχθεί, πρόκειται για τη φίλη του Κάντας Όοουενς, τη συντηρητική παρουσιάστρια, η οποία τον συνόδευσε στο σόου του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού φορώντας το μπλουζάκι «White Lives Matters».

Πηγές κοντά στο Γουέστ επιβεβαίωσαν ότι απολύει «οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί του» ή την ομάδα του σε μια προσπάθεια να οικοδομήσει μια πολιτική ομάδα, η οποία περιλαμβάνει την Όοουενς για να τον βοηθήσει στην έναρξη μιας προεδρικής εκστρατείας το 2024. «Τηλεφωνεί για λογαριασμό του και εργάζεται για …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss