Καταιγισμό νέων συσκευών ετοιμάζει η Apple το φθινόπωρο;

Σπουδαία νέα φαίνεται πως μας επιφυλάσσει για το προσεχές φθινόπωρο η Apple, τουλάχιστον αν πιστέψουμε τις διαρροές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον διεθνή Τύπο και ειδικότερα σε πρόσφατα δημοσιεύματα του Bloomberg.

Όπως γράφεται λοιπόν, η εταιρεία από το Κουπερτίνο ετοιμάζει «κατακλυσμό» προϊόντων για αργότερα μέσα στη χρονιά, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται ένα σετ από νέα iPad, τρία «φρέσκα» Apple Watch, αναβαθμισμένα Mac (με M2 ή/και M3), ένα νέο ζευγάρι AirPods Pro, ένα καινούριο HomePod, ένα βελτιωμένο μοντέλο Apple TV και βέβαια τα πολυαναμενόμενα iPhone 14 με τη σειρά να αποτελείται κατά τα φαινόμενα από τέσσερις συσκευές.
Αναλύοντας τα παραπάνω και εφ’ όσον ισχύουν φυσικά, η Apple θα μπορούσε να λανσάρει iPad Pro με M2 σε δύο μεγέθη, στις 11 και τις 12,9 ίντσες. Πρόθεση της αμερικανικής εταιρείας είναι να εμφανίσει και ένα ακόμα μεγαλύτερο μοντέλο iPad στις 14 ή και τις 15 ίντσες, κάτι που όμως θα συμβεί εν καιρώ (σε μία διετία, υπολόγιζε). Στο μέτωπο των Mac, θα έχουμε αναμενόμενα το «φρεσκάρισμα» των υπαρχόντων προϊόντων με τη νεότερη έκδοση του τσιπ της, M2, ενώ με δεδομένο ότι το M3 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, είναι αρκετά πιθανό να το δούμε στα επόμενα MacBook Air στις 13 και τις 15 ίντσες (σε δεύτερη φάση όμως).
Στα του iPhone, το iPhone 14 θα κυκλοφορήσει με το νέο, πανίσχυρο τσιπ A16, οθόνη always-on και αισθητήρα κάμερας 48 MP και επανασχεδιασμένο notch με hole-punch κάμερα πρόσοψης (τα δύο τελευταία αφ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss