Kate Moss: ποιας διάσημης τα μαλλιά ήθελε να αντιγράψει και ο κομμωτής της την απέτρεψε!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε τη διάσημη με το πιο τέλειο ξανθό πάνω σε αυτό τον κόσμο, αυτή θα ήταν η Kate Moss! Γιατί τα μαλλιά της μοιάζουν περισσότερο σαν να επέστρεψε από διακοπές σε κάποιο εξωτικό μέρος, δηλαδή ξανοιγμένα φυσικά και από τον ήλιο, παρά να πέρασε κάποιες ώρες στην καρέκλα του κομμωτή της! 

Αλλά να που για εκείνη αυτό το χρώμα δεν ήταν πάντα το επιθυμητό. Όπως αποκάλυψε ο κομμωτής της, Nicola Clarke, στην αμερικάνικη Vogue η ίδια πέρασε μια φάση που ήθελε να αποκτήσει το χρώμα των μαλλιών της Brigitte Bardot: “Τα τελευταία δύο χρόνια τα μαλλιά της είναι υπέροχα. Πραγματικά δουλεύω με το φυσικό της χρώμα. Η ίδια φεύγει πολλές φορές σε διάφορα μέρη και τα μαλλιά της αποκτούν αυτό το sun-kissed αποτέλεσμα”, είπε ο ίδιος και συνέχισε: “Περάσαμε μια φάση όπου η Kate ήθελε το χρώμα της Brigitte Bardot αλλά πάντα την απέτρεπα από το να κάνει κάτι τόσο μονόχρωμο”.

Πράγματι, το χρώμα μαλλιών της Kate Moss είναι iconic και όσο για την τεχνική με την οποία πετυχαίνει αυτό το αποτέλεσμα, είναι το μπαλαγιάζ το οποίο γίνεται μόνο στα τελειώματα, δηλαδή τις άκρες των μαλλιών της, έτσι ώστε να τονιστεί αυτό το φυσικό ξάνοιγμα, σαν να πέρασε πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss