Κατερίνα Καινούργιου: «Πάω σε ψυχίατρο, έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

H Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε το πρωί της Τετάρτης μια προσωπική της ιστορία.

H Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης με αφορμή την αποκάλυψη της Super Κικής ότι η ίδια διαγνώστηκε με βαριά κατάθλιψη αποκάλυψε μια προσωπική της ιστορία.
Η νεαρή influencer ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανέφερε ότι επισκέπτεται ψυχίατρο, αλλά και ψυχολόγο, μιας και αυτό που θέλει είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της.

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη, ασχολούμαι με το μέσα μου και θεωρώ ότι η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική και από τη σωματική. Η κατάθλιψη είναι μία ίωση της εποχής μας. Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο, το ανέφερα γιατί θεωρώ ότι το έχουν όλοι ταμπού… Υπέφερε το μέσα μου, εμένα μου τάραξε η αναγνωρισιμότητα, μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα», είπε η Super Κική.
«Όταν τους βγάζω τα προσωπικά μου και μου λέει ο άλλος κοίτα να δεις δεν είναι ωραίος ο γκόμενός σου, εμένα αυτό με χαλάει, δεν είναι μόνο αυτό, ήταν πολλά που είχαν να κάνουν με την ξαφνική δημοσιότητα… Δεν διαρκεί πολύ η χαρά μέσα μου, το πρωί είμαι τέλεια, το βράδυ κόλαση, νιώθω πιο μόνη μου από ποτέ», πρόσθεσε η influencer.

Mε τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Κι εγώ πάω σε ψυχίατρο. Και θα το πω και δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω. Επειδή κι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι από προσωπικά θέματα κι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη, αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο, σε ψυχολόγο μιλούσα».

«Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που επισκέπτομαι τον γιατρό είμαι και καλύτερα. Δεν είναι ταμπού, δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.
Δείτε στο βίντεο την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου μετά το 2:30:

Σχετικές ειδήσεις

Super Κική: «Κατά 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη, μάλλον θα χρειαστεί αγωγή»
Super Κική: Άσπρισαν τα μαλλιά της μετά την αγωγή που της έδωσε ο ψυχίατρος


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss