Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά από έναν μήνα απουσίας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να επιτρέψει με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, όπως φάνηκε, χρειάστηκε να απέχει ένα διάστημα τόσο μετά την αλλαγή τηλεοπτικής της στέγης, όσο και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη. Ωστόσο, επέστρεψε δυναμικά και μοιράζεται και πάλι στιγμές από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.

Έτσι, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση, μετά από έναν μήνα απουσίας κι ευχήθηκε καλό μήνα, δημοσιεύοντας παράλληλα τρεις φωτογραφίες του γιου της στην παραλία.

Η παρουσιάστρια έγραψε για λεζάντα στην ανάρτηση της στο Instagram: «Λοιπόν, μετά από μια κάποια απουσία, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλό μήνα μ αυτόν τον τρόπο. Και θα ήθελα έναν καλό μήνα, παρακαλώ! Για όλους μας!!!»

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

Υπενθυμίζεται πως η νέα σεζόν θα βρει την Κατερίνα Καραβάτου στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη, όπου και θα παρουσιάζουν εκπομπή στο Mega, η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss