Κατερίνα Λένη: Κάποια στιγμή αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη και υπερκόπωση

Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν καλεσμένη η πρώην παίκτρια του MasterChef Κατερίνα Λένη, η οποία μίλησε για την απόφασή της να μπει τότε στον διαγωνισμό, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει για το αν μπορεί να τη δούμε ως εισβολέα στο φετινό παιχνίδι.

«Το MasterChef ήταν ένα πρότζεκτ που παρακολουθούσα»

Αρχικά, η Κατερίνα Λένη είπε: «Το MasterChef ήταν ένα πρότζεκτ που παρακολουθούσα. Κάποια στιγμή αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη και υπερκόπωση και χρειάστηκε να βγω εκτός, δεν μπορούσα να δουλέψω. Ήμουν χάλια. Αφού είχα χρόνο στο σπίτι, χρειάστηκε να αλλάξω πράγματα για να συνέλθω. Δούλευα 19 ώρες τη μέρα».

«Το MasterChef ήταν κίνητρο για μένα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δούλευα με πολλή χαρά, αλλά πάρα πολλές ώρες και κάποια στιγμή αρρώστησα. Το MasterChef ήταν κίνητρο για μένα, το να με βοηθήσει να βγω από αυτή τη μαύρη τρύπα. Δεν έστειλα την αίτηση στο MasterChef γιατί ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Και όντως με βοήθησε πάρα πολύ, μου άλλαξε όλη την ψυχολογία».

«Στο σπίτι πιέστηκα πολύ»

Για το αν θα είναι ένας από τους εισβολείς του φετινού MasterChef, η Κατερίνα Λένη είπε: «Γενικά είμαι πολύ απρόβλεπτη. Πολλές φορές είμαι και απόλυτη. Όταν αποχώρησα από το MasterChef είπα ότι δεν θα το ξαναέκανα γιατί είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Στο σπίτι πιέστηκα πολύ. Για το αν θα το ξαναέκανα, μείνετε… συντονισμένοι».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss