Κατερίνα Παπουτσάκη: Η μητρότητα είναι δύσκολη για την προσωπικότητά μου

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη και, μεταξύ άλλων, αντέδρασε σε μια ερώτηση για τον χαμό που γινόταν κάποτε με το σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Είμαι φοβιτσιάρα, από τη μία είμαι τολμηρή και από την άλλη μαζεύομαι»

Αρχικά, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε: «Είμαι ευθυνόφοβη, μου είναι πιο εύκολο να είμαι κρυμμένη πίσω από ένα ρόλο. Κάνω μαθήματα φωνητικής 23 χρόνια. Είμαι φοβιτσιάρα, από τη μία είμαι τολμηρή και από την άλλη μαζεύομαι. Η μητρότητα είναι δύσκολη για την προσωπικότητά μου. Το χαοτικό μυαλό μου είναι δύσκολο να βάλει σε τάξη δύο παιδιά».

«Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη έλεγαν “η τηλεοπτική που τραγουδάει”»

Και συνέχισε λέγοντας: «Μπαίνω στη θάλασσα και βγάζω κραυγές για να ηρεμώ. Έλεγα όχι στο τραγούδι γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη έλεγαν “η τηλεοπτική που τραγουδάει”».

«Με το σίριαλ της Αλίκης τους είχε ενοχλήσει πολύ»

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με το σίριαλ της Αλίκης τους είχε ενοχλήσει πολύ. Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, πάμε παρακάτω. Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο. Μου έχουν προτείνει να τραγουδήσω στα μπουζούκια, αλλά θα ένιωσα αμήχανα».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss