Κάτια Δανδουλάκη: Δεν μου αρέσει το ρήμα «γερνάω»

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η «Ανέτ» από την επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε και στο πως καταφέρνει να διατηρεί σε τέτοια επίπεδα τη φυσική της κατάσταση.

«Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω»

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με αυτό, η γνωστή ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Είμαι στρατιώτης. Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω. Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω. Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου. Δεν είναι όλα εύκολα».

«Οι γυναίκες νομίζουν με ένα χάπι θα αδυνατίσουν»

Και εξήγησε: «Οι γυναίκες νομίζουν με ένα χάπι θα αδυνατίσουν. Όχι, έχω στερηθεί. Κάνω γυμναστική. Βάζω κρέμες από μικρή, από 16 χρονών». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όσον αφορά την αισθητική είμαι απολύτως υπέρ να κάνει η γυναίκα ότι νομίζει για να είναι πιο φρέσκια κι όχι για να γίνει κάποια άλλη».

«Είναι δουλειά και κόπος»

«Είναι δουλειά και κόπος. Σήμερα που είχα συνέντευξη μαζί σας, δεν είπα να κοιμηθώ μια ώρα παραπάνω. Δεν άλλαξα το πρόγραμμά μου», είπε η ηθοποιός. «Σηκώθηκα έκανα την γυμναστική μου. Έχω κάτι του στρατιώτη μέσα μου», συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss