Κατηγορίες και σκάνδαλο για τον Gary Busey – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ένα νέο σεξουαλικό σκάνδαλο για τον Gary Busey, καθώς ο 78χρονος ηθοποιός πλέον κατηγορείται για δύο υποθέσεις σε τέταρτο βαθμό μετά από ένα συνέδριο που διεξήχθη στο New Jersey.

Στον Gary Busey, 78 ετών, απαγγέλθηκαν την Παρασκευή δύο κατηγορίες για εγκληματική σεξουαλική επαφή τέταρτου βαθμού, μία απόπειρα εγκληματικής σεξουαλικής επαφής και μία κατηγορία για παρενόχληση, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Cherry Hill. Οι κατηγορίες ήρθαν μετά στο ετήσιο Συνέδριο Monster Mania στο Doubletree Hotel στις 12-14 Αυγούστου στο Cherry Hill, ένα προάστιο της Φιλαδέλφειας, είπε η αστυνομία.
Ο Gary Busey, ο οποίος ζει στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια ήταν τιμώμενο και για τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης. Η αστυνομία δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης, δεν είναι σαφές εάν ο Busey έχει δικηγόρο για να σχολιάσει τις κατηγορίες, ενώ εκπρόσωπος του αρνήθηκε να σχολιάσει.
Ο Gary Busey είναι ευρέως γνωστός ως ηθοποιός χαρακτήρων, σε μεγάλο βαθμό για δεύτερους ρόλους, αν και τράβηξε την προσοχή και προτάθηκε για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία του 1978 “The Buddy Holly Story”.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss