Κατηγορούν τον Μόργκαν Φρίμαν για τον θάνατο της εγγονής του, με υπονοούμενα για ερωτική σχέση

Στη δίκη που απεφάνθη την καταδίκη του άντρα που σκότωσε την θετή εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν, η οικογένεια του κατηγορούμενου φώναζε ότι ο ηθοποιός κακοποιούσε σεξουαλικά το θύμα όταν ήταν νεότερος.

Ο Λαμάρ Ντάβενπορτ καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συντρόφου του, Ιντίνα Χάινς, την οποία μαχαίρωσε περισσότερες από 25 φορές την 16η Αυγούστου του 2015. Ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν μαχαίρωσε την άτυχη κοπέλα στον δρόμο, μπροστά στα μάτια δεκάδων περίοικων..

«Ο Μόργκαν Φρίμαν την κακοποίησε και το προκάλεσε αυτό. Αυτός το έκανε αυτό» δήλωσε στους δημοσιογράφους η μητέρα του δράστη, Λαμάρ Ντάβενπορτ, μετά την ανακοίνωση της ποινής του.

Οι ισχυρισμοί σχετικά με την ερωτική σχέση μεταξύ του Φρίμαν και της θετής εγγονής του, Ιντίνα Χάινς, ακούστηκαν και μέσα στην αίθουσα του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Ο 81χρονος σταρ του Χόλιγουντ, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Η Χάινς, που ήταν και εκείνη ηθοποιός, δεν είχε δεσμούς αίματος με τον Φρίμαν. Την είχε μεγαλώσει η δεύτερη σύζυγός του, Μίρνα Κόλει Λι, και η νεαρή κοπέλα είχε στενή σχέση με τον ηθοποιό.

Οι φήμες για μεταξύ τους σχέση υπήρχαν εδώ και χρόνια, παρόλο που αμφότεροι το είχαν αρνηθεί, αναφέρεται σε ρεπορτάζ της page six

Στη δίκη του δολοφόνου της ωστόσο, οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν ότι το θύμα είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Φρίμαν.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss