Κατρίνης: «Καλούμε την κυβέρνηση να καταθέσει το φάκελο και τα στοιχεία παρακολούθησης Ανδρουλάκη»

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε και ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, αποδίδοντας το σύνολο της ευθύνης στον πρωθυπουργό και κατηγορώντας τον για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.

«Η αναζήτηση της αλήθειας για την δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών αποτελεί μέγιστο καθήκον και υποχρέωση του ελληνικού κοινοβουλίου. Η ανάγκη για κάθαρση έγινε ακόμα πιο επιτακτική μετά την κυνική εμφάνιση του πρωθυπουργού στην συζήτηση τρεις μέρες πριν. Εμφάνιση η οποία κατέδειξε το τι έγινε με τις υποκλοπές και ποιος πραγματικά ευθύνεται, αλλά έδειξε και ξεκάθαρα το πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν τα πράγματα για το πολίτευμα μας, για την ίδια τη δημοκρατία όταν ηγεσία της χώρας, ο πρωθυπουργός και η στενή επιτελική του ομάδα εκτρέπονται από αυτά που το Σύνταγμα οι νόμοι αλλά και η πολιτική ηθική ορίζουν».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός «πιστεύει ότι μπορεί να παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους και όταν αποκαλύπτεται επικαλείται λόγους εθνικής ασφάλειας ή μεταθέτει την ευθύνη σε άλλους. Ένας πρωθυπουργός που είναι ξεκάθαρο ότι από την πρώτη στιγμή έχεις το νου του την συγκάλυψη της πολύ σκοτεινής υπόθεσης».

Για κυνισμό και θρασύτητα κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ ζήτησε από το βήμα της Βουλής να μάθει τον λόγο παρακολούθησης. «Καλούμε την κυβέρνηση να καταθέσει το φάκελο και τα στοιχεία παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη. Το κάναμε και την Παρασκευή και πρωθυπουργός δεν απάντησε. Και μάλιστα σήμερα ο κύριος Γεραπετρίτης είπε ότι αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό. Γιατί φοβούνται; Γιατί δεν καταθέτουν το φάκελο για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος, τον οποίο εσείς βαφτίζετε ως νόμιμη επισύνδεση;».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss