Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Αχώριστοι οι πρώην «Survivors»

Το «Survivor» μπορεί να τελείωσε, ωστόσο ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, δεν έπαψε ποτέ να μας απασχολεί τόσο για τις δικές του κινήσεις, όσο και για τη σχέση του με την πρώην σύντροφο του και συμπαίχτρια του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων μονοπώλησε από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αλλά και μετά το πέρας αυτού, ο φωτογραφικός φακός δεν τους αφήνει σε ησυχία, καθώς δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τον αν τελικά είναι ξανά μαζί ή όχι. Οι εικόνες όμως μας προϊδεάζουν για το τι συμβαίνει και ας μην το επιβεβαιώνουν οι δυο τους.

Σε μια πρόσφατη νυχτερινή έξοδο, ο επιχειρηματίας Σάκης Κατσούλης και η γυμνάστρια Μαριαλένα Ρουμελιώτη όχι μόνο βρέθηκαν δίπλα δίπλα, αλλά ο φωτογραφικός φακός τους κατέγραψε σε τρυφερά τετ α τετ.

Δείτε παρακάτω:

Σαν… ερωτευμένοι στη Μύκονο

Παράλληλα, το αχώριστο -πλέον- «ζεύγος» εθεάθη να επιδίδεται σε καλοκαιρινά πειράγματα και στη θάλασσα, και ειδικότερα σε παραλία της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο φακός του Μύκονος Live Tv εντόπισε τους Κατσούλη – Ρουμελιώτη στο νησί των ανέμων και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Άννας, όπου εκεί συνάντησαν τους φίλους τους και νικητές του «Battle of the Couples»: Αλέξανδρο Κατσιλιανό, Μαριάννα Λουκά, Αλέξανδρο Μπίρη και Χριστίνα Μέγα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss