Καβάλα: Τροχαίο ατύχημα με θύμα αγελάδα

Καβάλα: Ο οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λεύκης – Καρβάλης, Σάββας Τσολίδης ο οποίος δεν τραυματίστηκε

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022 στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης στο ύψος του κόμβου του εργοστασίου Λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη, όταν σύμφωνα με το Center TV ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα.
Ο οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λεύκης – Καρβάλης, Σάββας Τσολίδης ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ το ζώο τραυματίστηκε σοβαρά.

Δείτε το βίντεο:

«Ακολουθούσα σταθερά την πορεία μου και δεν έτρεχα. Είδα ξαφνικά μπροστά μου μία αγελάδα να στέκεται όρθια στη μέση του δρόμου. Έστριψα το τιμόνι προς τα δεξιά για να την αποφύγω, αλλά δεν τα κατάφερα», δήλωσε ο ίδιος.

Το σημαντικό είναι ότι από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, το πρόβλημα είναι όμως ότι το εν λόγω φαινόμενο στη συγκεκριμένη περιοχή δεν συμβαίνει πρώτη φορά, ενώ στο παρελθόν έχουν προκληθεί και θανατηφόρα τροχαία από συγκρούσεις αυτοκινήτων με «αδέσποτες» αγελάδες.
Διαβάστε επίσης:
Σέρρες: «Οι υπαίτιοι για τον θάνατο του Βασίλη είναι στις θέσεις τους»
Εύα Καϊλή: «Ξετινάζουν» και το Πόθεν Έσχες του πατέρα της

Θεσσαλονίκη: Διακοπή στη δίκη του λέκτορα για τη διπλή δολοφονία


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss