Και ξαφνικά… Ρουκ Ζουκ η επιστροφή!

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το Ρουκ Ζουκ αναμένεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη. Ορισμένοι είχαν διάφορες αμφιβολίες για την επιτυχία του εγχειρήματος, όταν ακούστηκε ότι το Survivor επιστρέφει στη μικρή οθόνη τηλεόραση, δεδομένου ότι έχουν περάσει περίπου δεκαπέντε χρόνια από τότε που το ριάλιτι επιβίωσης προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Mega.

Όπως φαίνεται, όμως, η «μπογιά» του δεν πέρασε ακόμη, αφού κάνει τεράστια νούμερα τηλεθέασης κάθε βράδυ. Μάλιστα, κατάφερε τους ιθύνοντες άλλων καναλιών να σκέφτονται πολύ σοβαρά την επιστροφή παλιών τηλεοπτικών project από τη δεκαετία του ’90 – ’00.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άγγελου Αρτεμιάδη για το tv-24.gr, το κανάλι του Αμαρουσίου εξέτασε διάφορα παλαιά concept, αφού έβλεπαν ότι ο ανταγωνισμός που «έπαιξε» με τέτοια τακτική βγήκε κερδισμένος και κατέληξε στην επιστροφή του Ρουκ Ζουκ.

Αρκετά στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να βγει μέχρι το τέλος Μαΐου, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα σίγουρο γιατί δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρόσωπο εκείνο που είναι πολύ πιθανό να δούμε στο ρόλο του παρουσιαστή στην εκπομπή θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τη Ζετα Μακρυπούλια στη μικρή οθόνη ήταν όταν συμμετείχε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss