Κέιτ Μος: Κολύμπησε γυμνή – Το τολμηρό βίντεο που δημοσίευσε για να προωθήσει το νέο της brand

Η Κέιτ Μος είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο – Τελευταία λάνσαρε ένα νέο brand προιόντων ευεξίας, ακολουθώντας τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου και της Χόλι Γουίλομπι.

Ένα βίντεο στο οποίο κολυμπά σε μια λίμνη γυμνή μοιράστηκε την Τρίτη 23/8 το διάσημο σούπερ μόντελ Κειτ Μος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η 48 Μος, φαίνεται να κολυμπά γυμνή, καθώς ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της brand για προϊόντα ευεξίας με την επωνυμία «Cosmoss».

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Το σούπερ μόντελ, που τα προηγούμενα χρόνια φημιζόταν για τα πάρτι της έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της αφήνοντας πίσω τον… άγριο τρόπο ζωής ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό στο Cotswolds (περιοχή στην κεντρική-νοτιοδυτική Αγγλία).

Η Κέιτ αποκάλυψε ότι το νέο της brand θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου του 2022 γράφοντας στη λεζάντα: «Σαγηνευτική και μαγική. Το COSMOSS είναι η φροντίδα που δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής».

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο τι ακριβώς θα προσφέρει το brand της, φαίνεται ότι η Κέιτ ακολουθεί τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου και της Χόλι Γουίλομπι, αφού και οι δύο μπήκαν στον χώρο της ευεξίας αφού έκαναν επιτυχημένες καριέρες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση αντίστοιχα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss