Κέλλυ Κελεκίδου: Μια φίλη δοκίμασε χημική δίαιτα, ακολούθησα τις οδηγίες της και έφτασα στο σημείο να λιποθυμήσω

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μία από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες στον χώρο του τραγουδιού και φέτος την απολαύσαμε και στο «J2US» στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και τη Μαρία Ρουμελιώτου, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δίαιτες που έχει κατά καιρούς ακολουθήσει, αλλά και για την απόφαση που πήραν στο παρελθόν με τον σύζυγό τους να μείνουν μόνιμα με τον γιο τους στην Αυστραλία.

«Μόνο μία φορά έκανα δίαιτα στη ζωή μου»

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου «Ποιο είναι το μυστικό για να κρατάς τη σιλουέτα σου; Κάνεις συχνά δίαιτες;», η Κέλλυ Κελεκίδου απάντησε με ειλικρίνεια: «Μυστικό δεν υπάρχει. Με τα χρόνια κάθε άνθρωπος μαθαίνει το σώμα του και γνωρίζει τι του ταιριάζει. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τη λέξη “δίαιτα”. Μόνο μία φορά έκανα δίαιτα στη ζωή μου».

«Ήμουν κοριτσάκι, ακολούθησα τις οδηγίες της και έφτασα αρκετές φορές στο σημείο να λιποθυμήσω»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχασα πάρα πολύ γρήγορα κιλά. Έκανα ενόργανη στο παρελθόν, πρωταθλητισμό, και όταν σταμάτησα πήρα 18 κιλά! Τότε δοκίμασε μια φίλη μια χημική δίαιτα. Ήμουν κοριτσάκι, ακολούθησα τις οδηγίες της και έφτασα αρκετές φορές στο σημείο να λιποθυμήσω».

Και τόνισε: «Έπεσε ο σίδηρος μου και τρομοκρατήθηκα. Οπότε, με καλό φαγητό και κόβοντας τα γλυκά και το βραδινό γεύμα, έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

«Θα ξαναπάω σύντομα γυμναστήριο, γιατί μέσα από τη γυμναστική εκτονώνομαι»

Στη συνέχεια, η Μαρία Ρουμελιώτου την ρώτησε «Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι;» με την τραγουδίστρια να απαντά: «Έχω να πάω γυμναστήριο δυο μήνες λόγω δουλειάς. Αλλά είμαι υπερκινητικό άτομο».

«Ξυπνάω το πρωί, κάνω δουλειές στο σπίτι, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, μαγειρεύω, τρέχω με τα παιδιά»

«Ξυπνάω το πρωί, κάνω δουλειές στο σπίτι, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, μαγειρεύω, τρέχω με τα παιδιά. Οπότε γυμνάζομαι. Αλλά θα ξαναπάω σύντομα γυμναστήριο, γιατί μέσα από τη γυμναστική εκτονώνομαι», τόνισε η ίδια.

«Κάθε ταξίδι στη ζωή μας είναι εμπειρία»

Επίσης, στην ερώτηση «Κάποια στιγμή μαζί με τον Νίκο πήρατε την απόφαση να μετακομίσετε στην Αυστραλία. Τώρα, μετά από τόσα χρόνια, πώς θυμάσαι αυτή τη φάση της ζωής σας;», η Κέλλυ Κελεκίδου είπε: «Κάθε ταξίδι στη ζωή μας είναι εμπειρία. Είναι ένα ταξίδι που τότε μπορούσα να το κάνω, γιατί ο Ραφαήλ ήταν μικρός και η Ελπινίκη δεν είχε ακόμα γεννηθεί».

Και συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια: «Γνωρίσαμε κόσμο, άλλα μέρη, ήταν ένα ταξίδι ζωής για όλη την οικογένεια. Αλλά αν μου έλεγες να το ξανακάνω τώρα, θα σου έλεγα “όχι”. Αλλάζουν τα δεδομένα.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.