Kendal Jenner: Μέλος της οικογένειάς την την αποκάλεσε “αγενή” και “παλιόπαιδο”

Το να είσαι μέλος μιας μεγάλης και ισχυρής οικογένειας όπως είναι αυτή των KardashianJenner, μπορεί να φαίνεται αλλά σίγουρα δεν είναι πάντα μια απλή υπόθεση, καθώς μπορεί να σου δίνει δύναμη και προνόμια, σίγουρα όμως το γεγονός πως πρέπει να ζεις πάντα με όλα  τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω σου, δυσκολεύει την κατάσταση.

Η Kendall Jenner, η οποία αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη, γνωρίζει καλά πόσο δύσκολο είναι κάποιες φορές το να έχεις τόση δύναμη ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία.

Η δύναμή τους μάλιστα πολλές φορές γίνεται και ο λόγος να ξεσπάσουν διάφορες εντάσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Κάτι τέτοιο συνέβη και σε πρόσφατο επεισόδιο του KUWTK, στο οποίο φαίνεται η Kendall να ζητάει από την αδερφή της Kylie να την πετάξει κάπου με το αυτοκίνητο. Η Kylie αρνείται και η Kendall βγαίνει εκτός εαυτού. Εκεί είναι λοιπόν που παρεμβαίνει ο σύντροφος της μητέρας τους Kris, Corey Gamble o οποίος λέει στην Kendall: «Θέλω να σου πω κάτι, είσαι αγενής και παλιόπαιδο εδώ και χρόνια. Νευριάζεις και βρίζεις χωρίς απολύτως κανένα λόγο».

«Πώς με αποκάλεσες;» ρώτησε η Kendall προφανώς σε έξαλλη κατάσταση, για να συνεχίσει ακόμη πιο έξαλλος ο Corey: «Θα σου πω την αλήθεια. Δεν ζητάς ποτέ συγνώμη και θέλεις πάντα να γίνεται το δικό σου. Και αν δε γίνει, βγαίνεις εκτός εαυτού», ολοκλήρωσε την επίθεσή του, που δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι άδικη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss