Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr

Είχαμε στα χέρια μας το realme C30 ένα entry-level smartphone το οποίο μας έστειλε η realme να κάνουμε review. Είναι μια συμπαθητική συσκευή η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είτε θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούργιο κινητό.

Το realme C30 είναι το πιο κομψό entry-level τηλέφωνο. Έρχεται με νέο σχεδιασμό κάθετης λωρίδας πάχους 8,5 mm, που συνδυάζει οπτική εμπειρία με άνετη αίσθηση. Θα είναι διαθέσιμο σε 3 συναρπαστικά χρώματα: Lake Blue, Bamboo Green και Denim Black. Με πάχος μόλις 8,5mm Ultra και βάρος 182g. Το realme C30 είναι το πιο λεπτό τηλέφωνο στην κατηγορία του, δίνοντας μεταξένια αίσθηση και άνεση στο κράτημα.
Το realme C30 διαθέτει ένα νέο σχέδιο κάθετης λωρίδας, αποτελούμενο από καλά διατεταγμένες υφές που αντικατοπτρίζουν την κομψότητα της ρίγας.
Ισχυρός επεξεργαστής Unisoc T612
Η Unisoc, μια θυγατρική υψηλών επιδόσεων της Unigroup, έχει αναδειχθεί ως η μόνη κινεζική εταιρεία που προμηθεύει τσιπ 5G. Στη μεγαλύτερη διαγωνιστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε ποτέ από μια εθνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στις αρχές Αυγούστου, η Unisoc έγινε επίσης ο δεύτερος μεγαλύτερος νικητής της διαδικασίας υποβολής προσφορών για μονάδες 5G της China Mobile, μετά την Qualcomm. Έχει ήδη κερδίσει μερίδιο 10% στην παγκόσμια αγορά, ξεπερνώντας τις Huawei, SAMSUNG και εντάχθηκε στις MediaTek, Qualcomm, Apple και Samsung ως οι τέσσερις κορυφαίοι προμηθευτές επεξεργαστών smar …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss