Keysfan Autumn Sale: Εκπτώσεις έως και 90%, με Microsoft Office 2021 (lifetime) από €13.73 και Windows από €6.15

Οι περισσότεροι millennials χρησιμοποιούν το συνδυασμό Microsoft Office και Windows σε ότι αφορά το λειτουργικό σύστημα.

Ενώ όλοι αναγνωρίζουμε ότι το Microsoft Office είναι απαραίτητο στο σύγχρονο χώρο εργασίας, η υψηλή τιμή του μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με βάρος. Το νεότερο Office 2021 Pro κοστίζει επίσημα 439,99 δολάρια στη Microsoft. Ευτυχώς, στο Keysfan Autumn Sale, το Office 2021 Pro κοστίζει μόλις 13,73€, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε περισσότερο από 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή! Πώς μπορείτε να αγοράσετε τόσο φθηνό και γνήσιο λογισμικό όπως το Office και τα Windows;

Στο Keysfan Autumn Sale, μπορείτε να αγοράσετε την τελευταία έκδοση του Office 2021 Professional Edition με μόλις 27.67€! Και ο πιο οικονομικός συνδυασμός που συνδυάζει 5PCs, η κάθε άδεια χρήσης του Office 2021 κοστίζει μόλις 13,73€! Μόλις η αγορά ολοκληρωθεί με επιτυχία, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό ενεργοποίησης της άδειας που λαμβάνει από το Keysfan αφού κατεβάσει το πρόγραμμα από την επίσημη ιστοσελίδα. Έτσι δεν ανησυχεί για την ασφάλεια του λογισμικού το οποίο είναι 100% γνήσιο. Η Keysfan παρέχει 24/7 τεχνική υποστήριξη και δωρεάν after sales υπηρεσία εφ’ όρου ζωής έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε μια πολλαπλή άδεια χρήστης με τους φίλους ή και την οικογένειά σας!
Έκτπωση έως 62% στο Office 2021 & Bundles (Κωδικός Κουπονιού: SKF62)

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση των Windows, κατ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss