Kηδεία Ελισάβετ: Η μυστική χειρονομία του πρίγκιπα Χάρι προς τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε να διασφαλίσει οτι η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα αισθανόταν άνετα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η μυστική χειρονομία του πρίγκιπα Χάρι προς τη Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύφθηκε από έναν παρευρισκόμενο στην κηδεία «Ένιωσα ότι ήθελε να διασφαλίσει ότι αισθανόταν άνετα», κατά τη λειτουργία.
Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες πενθούντες και μέλη της βασιλικής οικογένειας παρευρέθηκαν στην κηδεία της πολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο People για το γεγονός, ο καλεσμένος της κηδείας και δικηγόρος Πράναβ Μπάνοτ μίλησε για μερικές από τις στιγμές που είδε, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν μεταξύ της Mέγκαν και τη Χάρι.

Οπως αποκάλυψε λοιπόν υπήρχαν σημεία όπου το ζευγάρι έπρεπε να πάει σε «διαφορετικές κατευθύνσεις» έχοντας «περπατήσει μαζί», κάτι που ώθησε τον Χάρι να προσφέρει στη σύζυγό του κάποια επιπλέον υποστήριξη δίνοντάς της «ένα σφίξιμο» στο χέρι.

Mέγκαν και Χάρι στην κηδεία της ΕλισάβετΑΡ

«Είδα τη διαβεβαίωση που έδινε ο Χάρι στη Μέγκαν σε στιγμές που περπατούσαν μαζί και έπρεπε να πάνε προς τις διαφορετικές κατευθύνσεις τους», είπε. «Παρατήρησα πόσο υποστηρικτικός ήταν ο Χάρι στη Μέγκαν», πρόσθεσε ο Μπανοτ. «Όταν πήραν ξεχωριστές οδηγίες μετά την τελετή, της έσφιξε σταθερά το χέρι. Ένιωσα ότι ήθελε να διασφαλίσει ότι αισθανόταν άνετα».

Ενώ κάθονταν στη δεύτερη σειρά κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της βασίλισσας, η Μέγκαν και ο Χάρι εθεάθησαν επίσης να κρατιούνται χέρι-χέρι και να παρηγορούν ο ένας τον άλλον. Η Δούκισσα εντοπίστηκε αργότερα να σκουπίζει τα δάκρυά της έξω από το Αβαείο, μετά την κηδεία.
Μέχρι τη ζοφερή περίσταση της Δευτέρας, η Μέγκαν και ο Χάρι συμμετείχαν σε μνημόσυνο στο Westminster Hall, όπου κρατήθηκαν ξανά χέρι χέρι σε μια δημόσια εκδήλωση στοργής που ξεχώρισε μεταξύ άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.
Η χειρονομία του ζεύγους σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς κάποιοι επαίνεσαν τη χειρονομία και άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν «ασέβεια». Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν επίσης ότι η κριτική για το κράτημα των χεριών τους ήταν ένα «διπλό πρότυπο», καθώς η εγγονή της βασίλισσας Zara Tindall και ο σύζυγός της, Mike Tindall, περπάτησαν επίσης χέρι-χέρι όταν έβγαιναν από τη λειτουργία στο Westminster την περασμένη εβδομάδα.
Μαζί με το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν πολλοί άλλοι άνθρωποι κρατούσαν τα χ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss