Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ήταν όλοι εκεί – Τελευταίο χειροκρότημα για τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα πουν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς στην αγγλικανική εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας παρουσία συγγενών και φίλων.
Τον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη αποχαιρέτησαν οι άλλοτε συνεργάτες του Πασχάλης και Μπέσσυ Αργυράκη με τους οποίους συνυπήρξε στη σκηνή της Eurovision με τον ιστορικό πια «Μάθημα σολφέζ», ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

PHOTO GALLERY

Photo 1/15

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ

Photo 2/15

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ

Photo 3/15

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ

Photo 4/15

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ

Photo 5/15

Photo 6/15

Photo 7/15

Photo 8/15

Photo 9/15

Photo 10/15

Photo 11/15

Photo 12/15

Photo 13/15

Photo 14/15

Photo 15/15

Μετά την κηδεία, όπως αποκάλυψε η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια, η σορός του τραγουδιστή θα αποτεφρωθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου 2022, μετά από μάχη με τον καρκίνο που έδινε στο νοσοκομείο, σε ηλικία 73 ετών.

Από τον Μάρτιο ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά, ξεκινώντας με κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι και ανεβασμένους τους οργανικούς δείκτες. Ο ίδιος έδινε μάχη στο νοσοκομείο μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι ήταν δίπλα του όλο τον καιρό. Αναφέρουν μάλιστα ότι ήταν ένας ιδιαίτερα δυνατός χαρακτήρας που προσπάθησε να βγει νικητής αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
«Είναι σαν να χάθηκε ένα κομμάτι της νιότης μας, ένας πάρα πολύ όμορφος άνθρωπος. Ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους, που δύσκολα αναπληρώνεται η απουσία του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.
Το «Μάθημα Σολφέζ» και η Eurovision
Το Μάθημα Σολφέζ ήταν η ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 1977, ερμηνευμένο στα ελληνικά από τους Πασχάλη, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς και Μπέσσυ Αργυράκη. Και οι τέσσερις καλλιτέχνες ακολουθούσαν σόλο καριέρα πριν από την είσοδό τους στο Διαγωνισμό. Η μουσική γράφτηκε από τον Γιώργο Χατζηνάσιο σε στίχους της Σέβης Τηλιακού.

Το τραγούδι κέρδισε την 5η θέση στον διαγωνισμό, συγκεντρώνοντας 92 βαθμούς και έγραψε ιστορία στις ελληνικές συμμετοχές.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss