Κιλκίς: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο

Στο Κικλίς έλαβε χώρα μια αποτρόπαια κτηνωδία, καθώς ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν αδέσποτο σκύλο. Μάλιστα, ο δράστης της ζωοκτονίας, αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. όχημα και εξαφανίστηκε από το σημείο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) για τον εντοπισμό του δράστη.

Να σημειωθεί επίσης, πως η φρικτή αυτή εκτέλεση του αδέσποτου ζώου έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής, ξεσηκώνοντας σωρεία αντιδράσεων, ειδικά μετά την μετατροπή του νομικού πλαισίου το οποίο πλέον ορίζει πως ο βασανισμός και η θανάτωση ζώων (αδέσποτων ή μη) αποτελεί κακουργηματική πράξη.

Το χρονικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης του αδέσποτου σκύλου

Σύμφωνα με την καταγγελία λοιπόν, ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με το seleo.gr είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, πυροβόλησε και σκότωσε το αδέσποτο σκυλί, στην πλατεία του χωριού Ποντοηράκλεια του Κιλκίς. Στη συνέχεια, ο άνδρας επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. όχημα του και ξέφυγε προς άγνωστη, μέχρι στιγμής, κατεύθυνση.

Αυτόπτες μάρτυρες του φρικαλέου αυτού συμβάντος ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές και ευθύς αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss