Κιμ Καρντάσιαν: Πόσταρε φωτό με nude μαγιό

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Κιμ Καρντάσιαν, ωστόσο δεν ξεχνά τους εκατομμύρια ακολούθους της.

Η σταρ βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί της Ταϊτής και χαίρεται χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο. «Επιστροφή στο αγαπημένο μου νησί», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, όπου ποζάρει στη θάλασσα.

Κιμ Καρντάσιαν

Φωτογραφία: Η Κιμ Καρντάσιαν με το μαγιό της

Η Κιμ Καρντάσιαν, που οι φήμες τη θέλουν να έχει βάλει στο μάτι εργένη του Λονδίνου, φόρεσε nude μπικίνι και καπέλο στην ίδια απόχρωση και πόζαρε στα καταγάλανα νερά.

Οπως αναφέρει η «Sun», δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε στο νησί πριν ή μετά την «επανένωσή» της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, με τον οποίον έχουν χωρίσει από τις αρχές του έτους.

Οι δυο τους συναντήθηκαν μετά από καιρό στο party κυκλοφορίας του νέου δίσκου του.

Το who is who

Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες. Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με τον Μπρους Τζένερ. Ο πατέρας της καταγόταν από την Αρμενία. Η Κιμ εξέφρασε την υπερηφάνεια της για την αρμένικη καταγωγή της, καθώς έχει βαπτιστεί και στην Αρμένικη Αποστολική Εκκλησία του Ετσμιαντζίν ως Χεγίν.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεριμάουντ (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστας της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss