Κιμ Καρντάσιαν: Θυσιάστηκε για τη μόδα – Το Viral βίντεο με το στενό φόρεμα

Η 41χρονη Κιμ δυσκολεύτηκε μέσα στο εντυπωσιακό, ασημένιο και λαμπερό φόρεμα με αποκαλυπτικά δεσίματα.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η Κιμ Καρντάσιαν αφού τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο την απεικονίζει να μην μπορεί να ανεβεί τις σκάλες λόγω του στενού φορέματος που είχε επιλέξει να φορέσει.
Σε ένα ξεκαρδιστικό TikTok που μοιράστηκε η φίλη της σταρ την Κυριακή, η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν ακολουθεί την «τακτική του κάβουρα». Τη βλέπουμε να τρέχει προς τα σκαλοπάτια και να γυρνάει στο πλάι ώστε να στηριχθεί από το κιγκλίδωμα.

Αφού δεν πέτυχε ούτε αυτή η μέθοδος, η ευρηματική Καρντάσιαν καταφεύγει σε άλλη: Αναγκάζεται να χοροπηδάει ένα-ένα τα σκαλοπάτια για να τα ανέβει.
Σε μια άλλη σκάλα, η Καρντάσιαν δέχεται βοήθεια, καθώς βλέπουμε ανθρώπους να της κρατούν τα χέρια, ενώ κάνει μικρά βήματα για να φτάσει στην κορυφή. Έτοιμη να πέσει, τα τακούνια της σχεδόν δεν αγγίζουν το πάτωμα.

«Υπάρχει ασανσέρ;», ρωτάει απελπισμένη. Αυτή τη φορά κάποιος κρατάει το φόρεμά της για να μην πιαστεί στα πανύψηλα παπούτσια της.

Οι σκάλες δεν ήταν το μόνο πράγμα που δεν άφηνε την Κιμ να λάμψει μέσα στο ασημένιο φόρεμά της. Πλάνα δείχνουν την Κιμ να παλεύει να μπει σε ένα αυτοκίνητο. Εκτός από το μάκρος του φορέματος, ο κορσές δε φαίνεται να βοηθάει ούτε αυτός ιδιαίτερα την κατάσταση.
Η σταρ φαίνεται να πηδάει πάνω στο κάθισμα και να στριφογυρίζει στη θέση της. Μη μπορώντας να καθίσει, γέρνει πίσω στο κάθισμα και αποφασίζει να ξαπλώσει. Στην ενότητα των σχολίων, πολλοί θαυμαστές εντυπωσιάστηκαν με τις ικανότητες της Καρντάσιαν.
Σχετικές ειδήσεις

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να κατακτήσει και τη Wall Street – To νέο επιχειρηματικό της εγχείρημα
Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με γυμνά οπίσθια σε εξώφυλλο περιοδικού (photos)
ΗΠΑ: Η Κιμ Καρντάσιαν βλάπτει…το κλίμα – Οι διάσημοι που παραβιάζουν τους περιορισμούς για το νερό


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss