Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 25/10 έως 24/11

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις , που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, έως και τις 25/10.
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου
Ποντικός
Αυτή την περίοδο, θα είναι εύκολο να κάνεις νέους φίλους. Είσαι προσιτός/η και οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται κοντά σου. Ωστόσο, πρόσεξε, γιατί ανάμεσα σε αυτούς, θα είναι κι ένα πρόσωπο που δεν πρέπει να εμπιστευτείς. Να περιβάλλεις τον εαυτό σου μόνο με άτομα που μπορείς να βασιστείς ή να σου προσφέρουν μια βοήθεια, αν χρειαστεί. Ανάπτυξη σταδιοδρομίας θα υπάρξει για τους περισσότερους, αλλά ενδεχομένως να μην είναι η καλύτερη στιγμή για έναν επιχειρηματία να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Αν σπουδάζεις, θα τα πας καλά στις σπουδές σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, δε θα βρεις κάποιον/α που να σε ελκύσει.
Βούβαλος 
Θα είναι μια περίοδος ευτυχίας για την οικογένειά σου. Εσύ και τα υπόλοιπα μέλη της θα απολαύσετε στιγμές ευτυχίας, ηρεμίας και γαλήνης. Θα βελτιώσεις και τις σχέσεις που έχεις με τους φίλους σου και στα ερωτικά σου, λόγω της παρουσίας εμπιστοσύνης, θα φύγουν κάποια σύννεφα. Τα οικονομικά σου θα πάνε περίφημα, επομένως, τα “χρήματα” δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας αυτών που θα σε απασχολήσουν.  Ό,τι κάνεις τώρα θα πετύχει γιατί σε περιβάλλουν θετικές ενέργειες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Τίγρη
Κυρίως ο Νοέμβριος θα είναι γεμάτος με τύχη και ευκολίες για σένα. Όλοι οι τομείς της ζωής σου θα προχωρήσουν. Τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, καθώς λειτουργείς με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss