Κίνηση τώρα: Οπλιστείτε με υπομονή! «Μαύρος» ο Κηφισός, στα… κόκκινα οι κεντρικές λεωφόροι

Δεν υπάρχει πλέον μέρα που να μην δοκιμάζονται τα νεύρα και η υπομονή των πολιτών στην κίνηση της ελληνικής πρωτεύουσας.

Η κατάσταση είναι τραγική για τουλάχιστον 12 ώρες καθημερινά, με τις μεγάλες λεωφόρους της πρωτεύουσας να πήζουν από νωρίς το πρωί και να ξεμπλοκάρουν μετά τις 20:00 το βράδυ ή και αργότερα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σταθερά στον Κηφισό, μιας και το «ποτάμι» σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της κίνησης των οχημάτων, με Ι.Χ. αλλά και νταλίκες, φορτηγά να κυκλοφορούν σε όλο το μήκος. Είναι άλλωστε η μοναδική λεωφόρος που συνδέει την Αθηνών – Λαμίας με το λιμάνι του Πειραιά, την Αττική Οδό, αλλά και την Αθηνών – Κορίνθου.Υπομονή απαιτεί και η άνοδος, με το «σταμάτα – ξεκίνα» να ξεκινά από το ύψος της Νίκαιας και να φτάνει μέχρι την Αχαρνών.

Καθυστερήσεις ωστόσο παρατηρούνται και στη λεωφόρο Κηφισίας, με τα προβλήματα να ξεκινούν από το ύψος του Υγεία στην κάθοδο, μέχρι την Αμερικανική πρεσβεία.
Χαμηλές ταχύτητες επίσης και στην Αθηνών – Κορίνθου, τη λεωφόρο Σχιστού, τη λεωφόρο Αθηνών, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη, τη Βουλιαγμένης κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Συγγρού ανά διαστήματα, στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και γύρω από το Σύνταγμα.

PHOTO GALLERY

Photo 1/2

Της… υπομονής και σήμερα. Πηγή: Google maps

Photo 2/2

Όλα στο κόκκινο. Πηγή: Google maps


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss