Κιβωτός του Κόσμου: «Κόλαφος» το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα

«Βόμβα» για την Κιβωτό του Κόσμου αποτελεί το δεκασέλιδο πόρισμα της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Στα συμπεράσματα της έρευνας που διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης εντοπίζονται ενδείξεις τέλεσης σοβαρών κακουργηματικών πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή, και τουλάχιστον δυο συνεργάτες.
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τον έλεγχο των κλιμακίων της Αρχής σε λογαριασμούς και ακίνητα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης των αδικημάτων της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, της υπεξαίρεσης και της απιστίας. Ειδικότερα, το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της οργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φαίνεται να βαραίνει την πρεσβύτερα είναι ότι είχε τη διαχείρηση της οργάνωσης, ενώ για αλλά δυο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σεβης. Σημειώνεται, ότι διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
Διαβάστε επίσης:

Νέα καταγγελία για την Κιβωτό: Άρπαζαν περιουσίες με πλαστές διαθήκες

Πρώην στέλεχος της Κιβωτού ξεσπά: «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε»
Κιβωτός του Κόσμου: Για ασέλγεια κατηγόρησε τον π. Αντώνιο ο 15χρονος


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss