Κλάταρε το Netflix από την σειρά Stranger Things – Cineramen

, ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές που είδαμε τα τελευταία χρόνια, , η τρέχουσα τέταρτη θα έχει το επικό φινάλε από σημερα στην πλατφόρμα. Το τελευταίο από την τρέχουσα σεζόν θα έχει επίσημη διάρκεια 2 ώρες και 20 λεπτά με το προηγούμενο να είναι στα 80 λεπτά, δηλαδή μια ώρα λιγότερη.
Με το που ανέβηκαν τα δυο τελευταία επεισόδια στο Netflix ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που συντονίστηκαν για να τα δουν, με αποτέλεσμα να… κρασάρει η πλατφόρμα και για ένα χρονικό διάστημα να μην μπορούν να συνδεθούν πάνω από 13.000 άτομα.Η σύνοψη για την τέταρτη σεζόν: Έξι χρόνια μετά την Μάχη του Starcourt, οι ήρωες μας έχουν σκορπίσει στους πέντε ανέμους, κάποιοι για την δική τους ασφάλεια και κάποιοι παρά την θέληση τους. Με την περιπετειώδη ομάδα χωρισμένη για πρώτη φορά, τους βλέπουμε να προσπαθούν να προχωρήσουν τις ζωές τους, με διαφορετικό επίπεδο επιτυχίας. Όμως μια νέα απειλή, θα τους φέρει και πάλι κοντά.
Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι από τους Matt Duffer και Ross Duffer και πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton, Matthew Modine, κ.α.
Προστέθηκαν στην τέταρτη σεζόν οι Robert Englund, Jamie Campbell Bower (the Twilight films), Eduardo Franco (American Vandal), Joseph Quinn (Howard’s End), Sherman Augustus (Into the Badlan …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss